Hier volgt een quote...

Je bent nu hier: Home > Over ons > Uitgangspunten netwerk

Uitgangspunten van dit Netwerk zijn:

 

Dit kwaliteitsnetwerk is in 2012 opgezet vanuit de behoefte van oud-deelnemers van de specialisatie training om de gezamenlijke missie ‘Massage toegankelijk maken voor mensen met de ziekte kanker’ uit te kunnen dragen.

Het landelijke Netwerk Massage bij Kanker heeft een regionale opdeling met in elke regio een coördinator. Deze coördineert onder andere aanvragen voor deelname aan regionale activiteiten. De leden van het Netwerk staan regelmatig op beurzen, geven lezingen, voorlichting en masseren tijdens verwendagen en/of evenementen voor mensen met kanker.

Als blijk van dank voor het mede-oprichten van en de geleverde inspanningen bij de opstart van het Netwerk Massage bij Kanker, is mw Klara van Zuijdam tot erelid benoemd.

Verwijsgids Kanker
De Verwijsgids Kanker is de eerste landelijk dekkende sociale kaart voor aanvullende zorg en begeleiding bij kanker, op ieder moment na diagnose. In de Verwijsgids Kanker staan onder meer gegevens van individuele zorgverleners, instellingen en patiëntenorganisaties. Patiënten en naasten kunnen de Verwijsgids Kanker rechtstreeks raadplegen.
Initiatiefnemers van de Verwijsgids zijn Integraal Kanker Centrum Nederland (IKNL) in samenwerking met Stichting Kanker.nl, Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK), KWF Kankerbestrijding, VU/VUmc (onderzoeksgroep Samen leven met kanker, Oncokompas2.0), Nederlandse Vereniging voor Psychosociale Oncologie (NVPO) en Stichting OOK, Optimale Ondersteuning bij Kanker.

Voor meer informatie over of deelname aan landelijke activiteiten door het landelijke Netwerk Massage bij Kanker kunt u terecht bij de coördinator van het Netwerk, Anneke Jonker - Nicolaas.

Coordinator landelijk Netwerk Massage bij Kanker 
Anneke Jonker - Nicolaas M 06 - 51 21 31 89 E [email protected]

Massagetherapeuten aangesloten bij het Netwerk Massage bij Kanker
Regio-coördinatoren Netwerk Massage bij Kanker

 

                                        Banner Verwijsgids   

Nieuws

De eerste spreker voor de Landelijke Scholingsdag Netwerk Massage bij Kanker is bekend. Dr Larissa Meijer is in april gepromovee…

Wat zijn we nog aan het nagenieten van de mooie dag! Bij deze een samenvatting van de dag en onze dank aan jullie allen.   10 j…

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, schrijf u in voor onze nieuwsbrief.